Samarbeidspartnere

Gjennom årene har vi hele tiden valgt å samarbeide med de vi synes har levert det beste, for oss. Selvsagt er det mange andre gode produkter på markedet også, men det vi til enhver tid har valgt, har vært det vi trenger for å kunne utføre et så godt arbeide som mulig.

The Last Detail

The Last Detail er et Amerikansk gründerforetak og lager TLC, The Last Cut – Compounding Glaze. Firmaet drives av detaileren Jace Price og har base i Nevada.

Angelwax er skotsk og deres produkter utvikles og lages for hånd ved deres laboratorium og fabrikk, som ligger nær hovedstaden Glasgow. Angelwax’ kjemikere har mer enn 25 års erfaring innen kjemifaget. Alt lages i små opplag og alle produkter overgår enhver standard og inneholder kun de beste vokser og oljer. Du kan se en presentasjon på deres YouTube-kanal.

Nerta er belgisk og ble grunnlagt i 1971. De leverer miljøvennlige og effektive kjemikalier for bl.a. bilrengjøring. De har forhandlere i over 50 land og er markedsledere i Belgia på både bil- og storbilvask.

Kamikaze logo

Coatinger og annet.

Italienske Rupes leverer maskiner, puter og polisher av beste kvalitet. Maskinene deres oser seriøsitet. De har lavt støynivå, lang holdbarhet, høy driftsikkerhet og er enkle å bruke.

Kränzle

Høyttrykkvaskere og vakuummaskiner.